TIPS VOOR INTERIEURONTWERP: 7 BESTE IDEEËN VOOR TOEGANGSWEGEN

Of de ingang nu deel uitmaakt van een groots huis of een klein hoekje bij de deur, het binnenstappen moet een ervaring zijn. Het is het eerste dat mensen zien wanneer ze uw huis binnenkomen en wat u elke dag thuis verwelkomt. Dus, als je niet opgewonden en geïnspireerd bent wanneer je door je deur loopt, dan is het tijd om er een te openen voor een nieuw ingerichte ruimte met onze beste entree-ideeën! ts.

Uniek wanddecor

Je hebt maar een paar seconden om iemands aandacht te trekken en een positieve ervaring te creëren wanneer ze voor het eerst door je deur lopen. Uniek wanddecor dat onmiddellijk interessant en aantrekkelijk is voor het oog, zal uw entree zeker onderscheiden van anderen. Overweeg de eenvoudige installatie van decoratief behang, ideeën voor het schilderen van huizen, zoals leuke patronen, en een doe-het-zelf-muurontwerp dat iedereen aan het praten krijgt! Het beste deel van het decoreren van een hal met een uniek muurdecor is dat het meestal maar één muur of een kleiner gedeelte aan de voorkant van uw huis is, wat u de mogelijkheid geeft om alle regels te overtreden en alles uit de kast te halen. U kunt zo creatief zijn als u wilt, zonder dat u zich ertoe verbindt een hele kamer met vier muren in uw huis zo gedurfd of druk te decoreren als uw interieur.

Gedessineerde vloeren

Uniek wanddecor is niet de enige optie om een ​​decoratief effect te hebben in uw entree-ontwerp. Als uw vloer er een beetje flauw uitziet, ruil dan traditionele hardhouten vloeren of tegels in voor onvoorspelbare vloeren met patronen. Of je nu wilt dat je vloer tegen je eenvoudige muren aan springt of goed samenwerkt met je wanddecor, vloeren met een patroon zorgen voor een leuke ervaring voor iedereen die door de deur loopt terwijl het hen naar je huis leidt. Als u met een beperkt budget werkt en uw oude vloeren wilt bedekken zonder ze te vervangen, zijn er veel zelfklevende vinyltegelstijlen die een meer betaalbare optie bieden voor uw make-over. Dit is een geweldig idee voor een entree voor kleine ruimtes of kleine appartementen, omdat het tijdelijk is en veel ontwerp kan opleveren zonder een heleboel decoratieve stukken binnen te brengen waar je de ruimte niet voor hebt.

Cool verlichtingsarmaturen

Verlichting is alles, vooral als u een langere hal heeft die naar de eerste kamer van uw huis leidt. Koele verlichtingsarmaturen zijn een essentieel interieurdecor omdat ze het eerste zijn dat de voorkant van uw huis verlicht en de sfeer die het oplevert beïnvloeden.

Runner tapijten

Karpetten brengen een ruimte samen, maar zijn het beste voor grotere ruimtes zoals kamers. Niets trekt mensen naar binnen zoals een hardloper dat doet in uw hal. Runner-tapijten zijn lang en smal en worden meestal gebruikt in gangen, trappen en smalle ruimtes in vergelijking met karpetten. Het is het beste idee voor een ingang voor diegenen die gemakkelijk een lange of kleine lege ingang willen vullen en een bonus is dat ze de muren visueel verlengen en uw ingang er groter uit laten zien!

Zitbanken

U kunt niet anders dan u getroost en verwelkomd voelen wanneer er zitplaatsen in een ruimte zijn, vooral wanneer deze wordt gecombineerd met enkele decoratieve kussens en dekens. Entree-ideeën met banken zijn populair omdat ze uitnodigend zijn, maar ze zijn ook functioneel. Het geeft je een plek om je schoenen aan of uit te doen of een korte pauze te nemen terwijl je wacht tot die laatste persoon klaar is met klaarmaken voordat je het huis verlaat. Banken kunnen ook toegang tot de hal bieden via een opbergbank of decoratieve manden eronder.

Opslagontwerp

Een veelvoorkomende factor die u zult vinden in de beste ideeën voor entrees, zijn nuttige meubelstukken en opslag, zoals consoletafels, haken, kasten en ander meubilair met opslag. Het ontwerp van de opbergruimte is de sleutel, omdat u elke dag langs dit gedeelte van uw huis loopt wanneer u in en uit gaat. Dit is de perfecte gelegenheid om een ​​stijlvolle ruimte met opslagruimte te ontwerpen zodat u uw dagelijkse benodigdheden kunt achterlaten, zodat u ‘s ochtends snel kunt pakken en gaan. Bovendien doet een beetje extra opslag in een huis niemand pijn.

Statement spiegels

Zoals eerder vermeld, is dit het gebied van uw huis waar u constant doorheen gaat en het hebben van een statement-spiegel in uw entree-inrichting draagt ​​bij aan die ervaring die u zou moeten voelen als u door uw deur loopt. Het helpt ook om daar een spiegel te hebben voor een laatste outfitcontrole voordat je vertrekt! Spiegels trekken de aandacht en maken smalle ruimtes groter en helderder. Unieke statement spiegelontwerpen zullen uw gasten zeker laten genieten van uw entree en een tweede blik werpen!

GEMEENSCHAPPELIJKE VERFRAAIENDE FOUTEN TE VERMIJDEN VOOR GOED

Of u nu een nieuw huis gaat decoreren of een kamervernieuwing wilt bekijken, hier is een checklist met decoratiefouten die u moet vermijden om u te helpen succes te vinden tijdens het proces.

STRIKT STICKEN MET EEN DESIGNSTIJL

ontwerpstijl die fouten verfraait

Natuurlijk, een speciale ontwerpstijl zal je helpen bij het interieurontwerpproces, maar het zal je ook beperken tot slechts één decorstijl die uiteindelijk zal inspireren om naar te kijken. Creëer in plaats daarvan een visueel interessante overgangsmix van perioden en stijlen voor een onverwachte aanpak die u meer vrijheid geeft om mee te werken.

HOUD HET TE STRAK

slechte decoratiefouten

Een van de meest voorkomende decoratiefouten die interieurontwerpers van Décor Aid maar al te vaak zien, zijn huiseigenaren die van functionaliteit voor formaliteit afzien. Maar in werkelijkheid geldt dat hoe kostbaarder en onaantastbaarder een kamer aanvoelt, hoe minder plezierig het zal zijn om te gebruiken. En aangezien je niet in een museum woont, is er geen reden om het gevoel van een kamer te gespannen te houden

KUNST TE HOOG OF LAAG GEÏNSTALLEERD

fouten verfraaien art

Wanneer u kunst in uw huis installeert, neem dan de keu van moderne kunstgalerijen en hang stukken op zodat ze perfect op ooghoogte zijn voor de beste impact. Omdat in werkelijkheid niemand zou moeten opkijken om op te nemen wat je hebt meegebracht.

EEN SLECHT GEPLANDE INDELING

gespreksgebieden versieren

Van een storend wandelpad tot meubels die vlak tegen de muren zijn geplaatst tot een gebrek aan gespreksruimtes, de indeling van meubels kan echt helpen om een kamer te definiëren als het goed is gedaan. Wees bewust en praktisch met het plaatsen van meubels om het gevoel goed ingericht te houden.

EEN RUG DIE TE KLEIN IS

decoreren van fouten kleed

Bij het inrichten van een ruimte raden de meeste interieurontwerpers altijd aan om helemaal opnieuw te beginnen. Denk dus aan vloeren als een fundamenteel startpunt en wees niet verlegen als het gaat om schaal. Ga voor een zo groot mogelijk tapijt om echt een groots statement te maken.

ALLES KOPEN UIT ÉÉN BRON

fouten bij het winkelen versieren

Mensen blijven maar al te vaak bij één merk omdat het gemakkelijker is en u in één klap alles kunt krijgen wat u nodig heeft. Maar als u dit doet, loopt u het risico dat uw huis eruitziet als een showroom met één notitie. Dus tenzij je een wedstrijd van een merk hebt gewonnen, kies dan voor een verscheidenheid aan meubels van vertrouwde merken voor een uniek gevoel.

VOORKOM SPELEN OP SCHAAL

schaal decoreren fouten

Voor een charmant gelaagde look, wees creatief met speelse contrasten en gedurfde nevenschikkingen om het oog in beweging te houden en geïnspireerd door het onverwachte. Als het gaat om het versieren van fouten, zal het binnenbrengen van stukken van dezelfde grootte en hoogte een saai resultaat opleveren.

EEN TELEVISIE IS GEEN FOCAL PUNT

brandpunt dat fouten verfraait

Het is misschien geweldig om rond je televisie te zitten voor een gezellige avond, maar het mag op geen enkele manier een belangrijk aandachtspunt in elke kamer zijn. Sterker nog, hoe meer verborgen, hoe beter, omdat het uiterlijk van een televisie niet verfijnd is. Maar als je er een nodig hebt, overweeg dan om loops van korte kunstfilms te spelen terwijl deze niet in gebruik zijn.

TE TRENDY WORDEN

trendy decoratiefouten

Pinterest en Instagram zijn misschien geweldig voor het vinden van inspirerende afbeeldingen, maar door te dicht bij wat je ziet te blijven, krijg je stukjes die iedereen een miljoen keer heeft gezien. Gebruik in plaats daarvan Pinterest-trends als decoratieve aanwijzingen en ontdek hoe u elementen ervan uniek voor u kunt maken.

OP MEERDERE STUKJES OVERSLAAN

multifunctionele decoratiefouten

Natuurlijk zijn er enkele stukken die gewoon allemaal over een geweldige esthetiek gaan, maar ongeacht de grootte van uw huis, de meeste stukken zouden een multifunctionele functie moeten hebben. Dit zal u op zijn beurt helpen om een ruimte met functionele en praktische elementen optimaal te gebruiken

ALLEEN VERTROUWEN OP BOVENLICHTE VERLICHTING

verlichting decoreren fouten

Als het gaat om het verlichten van uw huis, is een van de meest ingrijpende decoratiefouten die we vaak zien een gebrek aan gelaagde verlichting. In plaats van te vertrouwen op het koude en klinische gevoel van standaard bovenverlichting, creëer geruststellende lichtlagen via vloerlampen, wandkandelaars, tafellampen en zelfs kaarsen die allemaal op verschillende hoogtes zijn geplaatst.

16 2019 INTERIEUR DESIGNER HACKS & KLEINE APPARTEMENT VERFRAAIDE IDEEËN

Wie zou niet willen dat hun huis het gevoel heeft dat het meer ruimte heeft dan het eigenlijk heeft? Omdat we echt allemaal meer ruimte nodig hebben met als doel om in een lichter en luchtiger huis te wonen dat goed georganiseerd en ingericht is. Maar hoe bereik je dat in een klein stadshuis? Met dat gemeenschappelijke raadsel in gedachten, hebben we een aantal slimme hacks voor kleine appartementsontwerpers verzameld om u te helpen het meeste uit elke ruimte te halen.

Als u verhuist naar een dichter bevolkt gebied, bevindt u zich mogelijk in een veel kleiner huis dan u gewend bent en op zoek naar een aantal ruimtebepalende interieurontwerp-hacks. Gelukkig betekent klein appartement- en huisdecor niet dat je stijl opoffert – je kunt nog steeds een verbazingwekkend mooie kleine ruimte hebben, met benijdenswaardige kleine ruimte-interieurkenmerken terwijl je het meeste haalt uit de beperkte ruimte die je hebt. Van ideeën voor het ontwerpen van kleine huisinterieurs tot het bijwerken van een kleine kamer die je moeilijk vond om te versieren – we hebben je gedekt met slimme tips van onze decorateurs.

WEERGEVEN WAT U NODIG HEEFT

HANG GORDIJNEN HOGER

INVESTEREN IN KLEINE MEUBELEN

Ga voor een neutrale muurkleur

GEBRUIK ELK OPPERVLAK

Breng een bankstel

AAN DE MUUR GEMONTEERDE LICHTEN

KOOP EEN OPVOUWBARE MUURTAFEL OF BUREAU

INGEBOUWDE ZITTING MET EXTRA OPSLAG

HOUD HET GEZELLIG

KRIJG TONAAL

BRENG EEN GROTE DEKEN IN

NESTINGSTAFELS

SPEEL MET SCHAAL

HOU MEUBILAIR WEG VAN MUREN

LAAG LIGGENDE ZITTING

GEBRUIK OPSLAG VERSTANDIG

VEELZIJDIG

TRICK HET OOG

SPIEGELS

VERLICHTING

VERTICALE RUIMTE

GEBRUIK VAN KLEUR

5 INTERIEURONTWERPTIPS DIE UW HUIS GEORGANISEERD EN AANTREKKELIJK HOUDEN

Als we denken aan interieurontwerp, is het eerste dat in ons opkomt een perfect samengesteld huis dat lijkt op het huis dat we in die mooie glanzende tijdschriften zien. Ze zijn mooi en schoon, bijna tot het punt dat ze niet erg realistisch lijken om van te leven. Dit is een van de grootste fouten waar onervaren of beginnende huiseigenaren tegenaan lopen wanneer ze denken aan huisontwerp of appartementinterieurontwerp. Zovelen van ons zijn geobsedeerd om alles er goed uit te laten zien dat praktische bruikbaarheid, vooral als het gaat om organisatie, op een laag pitje wordt gezet.

Uw huisontwerpideeën moeten echter meer in overweging nemen dan alleen de esthetiek. In tegenstelling tot wat u misschien denkt, hoeft u uw smaak in design niet echt op te offeren om een ​​georganiseerd huis te bereiken. Zolang je de juiste technieken volgt zoals hieronder, kun je gemakkelijk de goede plek tussen de twee raken.

Maar laten we eerst enkele mythen over interieurontwerp en organisatie verduidelijken:

schoon is iets anders dan georganiseerd

Velen van ons hebben de misvatting dat georganiseerd zijn betekent dat je alles moet verbergen. Het hebben van lege keukenbladen komt echter niet altijd overeen met deze definitie, omdat het concept van organisatie andere factoren in overweging neemt, zoals bruikbaarheid, ruimte en bruikbaarheid van een bepaald deel van uw huis. Als u bijvoorbeeld altijd uw potten en pannen gebruikt, is het niet ideaal om ze op te bergen in kasten waar u elke keer dat u ze nodig heeft moeite zult hebben. In dit geval is het een betere beslissing om ze in het oog te houden en ze gewoon te organiseren met behulp van muurhaken.

Simpel gezegd, geen puinhoop is niet altijd het exacte equivalent van georganiseerd zijn. Te organiseren betekent dat uw huisontwerp is geoptimaliseerd om praktisch te zijn voor uw levensstijl.

“Organisatie” is alleen voor kleine huizen

Als je ooit hebt overwogen om in een interieurproject voor een appartement te duiken, is de kans groot dat je hebt gelezen over hoe organiseren de sleutel is om het succesvol te maken. Elke vierkante voet wordt tenslotte gewaardeerd als premium, dus u moet slim en creatief zijn om uw ruimte te maximaliseren.

Ontwerpen om alles overzichtelijk te houden, mag echter niet beperkt blijven tot kleinere woningen. Ze zijn zelfs net zo belangrijk voor grotere huizen waar de extra ruimte voor meer rommel kan zorgen. Omdat we niet beperkt zijn in het vloeroppervlak, zijn we soepeler in het organiseren en netjes houden, dus sommige organisatietechnieken kunnen ook in deze situaties van pas komen.

Tips voor interieurontwerp voor het organiseren van uw huis:

1. organiseren, opslaan, labelen

Een strategie is erg belangrijk bij het inrichten van uw woning. De eerste stap is om te beslissen welke dingen waar moeten gaan, gevolgd door het kopen van de juiste soorten containers of het organiseren van tools daarvoor. Doorzichtige dozen zijn geweldig voor het opbergen van kansen en punten, terwijl een eenvoudige raamstang en op maat gemaakte gordijnen voor kleine hoeken onbruikbare ruimte in een extra opslaghoek kunnen veranderen. Koop voor je keuken mooie heldere glazen en flessen voor je essentials en vergeet ze niet te labelen. Niemand wil echt appelciderazijn doen als ze echt olie willen voor wat ze ook koken!

2. overweeg kleur

Kleur speelt een belangrijke rol bij het samenbinden van een huisontwerp. Wat velen zich echter niet realiseren, is hoe nuttig het ook kan zijn als het gaat om het organiseren van dingen. Als u bijvoorbeeld niet twijfelt of uw boekcategorieën een beetje verward raken, kunt u uw boeken ordenen op kleur of op zijn minst op kleur. Hetzelfde geldt voor het groeperen van uw specerijen of kruiden in uw voorraadkast. Gezien de tint kan het harmonie toevoegen in een anders rommelige situatie.

3. speel met containers

Dingen op een kast of een lade dumpen, maakt dingen niet automatisch georganiseerd. Snoeren en draden die verstrikt raken in kasten kunnen een nachtmerrie zijn en moeren en bouten die zojuist op kleinere lades zijn verspreid, zijn net zo erg als ze op de vloer achterlaten. Om het ECHT netjes te houden, speel je met het organiseren van containers die orde kunnen brengen in je opslagruimtes. Kleine, doorzichtige zijn geweldig voor de echt kleine snuisterijen – zelfs ijsschalen kunnen het werk doen!

4. ga hoog

Hier is een algemene truc voor het interieurontwerp van een appartement die u kunt gebruiken als u weinig ruimte heeft. In plaats van met de breedte te werken, kiest u in plaats daarvan voor grote opslag- of organisatietools. Gebruik stijlvolle metalen rekken voor je sjaals en riemen of boor wat haken op ongebruikte hoeken voor je jassen. Deze truc helpt niet alleen om de ruimte die je hebt te maximaliseren, maar het geeft je huis ook de illusie van grotere ruimte omdat het oog in plaats daarvan op de lengte wordt getrokken.

5. wees praktisch met je kast

Op een gegeven moment hebben we er allemaal van gedroomd om een modieuze inloopkast te hebben met al onze tassen en schoenen op hun eigen mooie kleine tronen. In het echte leven is het echter bijna onmogelijk om een voldoende grote opslagruimte te hebben, vooral als je het type bent dat de gewoonte heeft om iets van jaren oude stukken op te slaan die je nooit meer zult gebruiken. Het organiseren van uw huis kan totale hoofdpijn zijn, vooral als u uw verblijf zo esthetisch mogelijk wilt houden. Als u niet weet hoe en waar u moet beginnen, kunt u altijd contact opnemen met professionals om in plaats daarvan het werk voor u te doen. Er zijn veel goedkope interieurontwerpexperts in Manilla waar je gemakkelijk op kunt tikken voor het project. Zorg er wel voor dat je de tijd neemt om de beste kandidaat te overwegen voordat je een definitieve beslissing neemt.

TOP INTERIOR DESIGN-HACKS VOOR UW HUIS

Als u op zoek bent naar een meer samengestelde verzameling van de beste interieurontwerptrucs die zowel goedkoop zijn als minimale inspanning vergen, hoeft u niet verder te zoeken. Van het toevoegen van spiegels tot visuals die uw interieurruimte aanvullen tot het verbeteren van de sfeer van uw kamer door middel van kleur en verlichting, hier zijn de tien beste tips voor huisontwerp die u kunt doen voor de broodnodige make-over van uw huis.

 1. Verlicht uw kamers:
  Stel dat u net bent verhuisd naar een nieuwe condo-eenheid met één slaapkamer waar u uw leefruimte wilt maximaliseren. U wilt binnen zoveel mogelijk licht binnenlaten om de kamer groter te laten lijken dan de werkelijke afmetingen. Verf muren met lichte tinten en hang brede spiegels op om meer licht te reflecteren en de optische illusie van ruimte te creëren. Houd er rekening mee dat donkere kleuren kamers kleiner doen lijken, ongeacht hoeveel spiegels je aan je muren hangt.
 2. Meng het:
  Sommige huiseigenaren hebben een bepaalde stijl in gedachten als het gaat om interieurontwerp. In het geval van kleinere ruimtes, wil je je huisontwerpideeën door elkaar halen om je persoonlijkheid te benadrukken. Als het gaat om het ontwerpen van je ruimte, speelt je persoonlijkheid eigenlijk een belangrijke rol. Wees niet bang om het oude met het nieuwe te integreren, zolang hun kleurenschema’s overeenkomen. Je moderne bureau in de woonkamer kan een boost krijgen van oud antiek of zelfs de vintage decors die je scoorde bij een garage sale. Zorg ervoor dat alle ornamenten die u in de kamer plaatst schoon en stofvrij zijn en vertelt bij het samenstellen uw verhaal. Hang wat van je favoriete kunst op met je eigentijdse behang als achtergrond, maar zorg ervoor dat je lijsten bij de stof passen. Afwisseling is het kruid van het leven en je zou altijd willen dat je plek er vol mee is.
 3. Geef je ruimte een identiteit:
  Net zoals je van kleding verandert om een bepaalde look te krijgen, zo moet je ook veranderen hoe je meubels eruit moeten zien. Met kussenovertrekken kunt u de energie van uw meubels kanaliseren volgens de seizoenen of evenementen die u bij u thuis organiseert. Slipcovers die verfijning uitstralen bij het houden van een feest of tijdens de zomer voor iets warms gaan. Een ander voordeel van hoezen is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste vlekken op uw salontafel of bank.
 4. Bewaar items in rieten manden:
  De meeste huisvrouwen krijgen hoofdpijn vanwege het gebrek aan opslagruimte in huis. Rieten manden zijn uw beste oplossing om onooglijke rommel te verbergen, omdat ze zowel elegant als economisch zijn. Stapel je manden op keukenkastjes, maar zorg ervoor dat je kleuren goed bij elkaar passen. Rieten manden met een zachte grijze of drijfhoutafwerking passen goed bij de meeste traditionele meubels.
 5. Verander afval in een schat:
  Als je eerder bepaalde items hebt opgeslagen in dozen die je al een tijdje niet hebt bezocht, breng ze dan naar buiten en misschien vind je een paar oude dingen die goed passen bij je nieuwe plek. Elk huis komt tot leven met de accessoires waarmee het is ontworpen en oude houten decors, acryl of metalen die herstelbaar zijn, kunnen nog steeds goed worden gebruikt in uw nieuwe verblijf. Zoek online naar goede restauratiehacks die je oude borden in kunst kunnen veranderen, of oude boeken in decoratief behang. Het afval van één man is de schat van een ander, dus zorg ervoor dat je de waarde van een item volledig hebt gebruikt voordat je het weggooit.
 6. Hang een pottenrek in de keuken:
  Let’s head on over to your kitchen where the atmosphere should both be inviting and warm. Make use of a hanging pot rack to keep one of the most important places in the house clutter-free while giving the room a feel of elegance. Your kitchen is going to be one of the busiest places in your house and a hanging pot rack will tell your guests that you have no qualms about being serious in the kitchen, plus it gives you more storage for your kitchenware.
 7. Ga met wat groen:
  Nothing makes a room more relaxing than an ample shade of green. Plants both improve your living room’s aesthetics and the air you breathe. As we’ve learned in primary school, plants absorb pollutants and give off oxygen. So who wouldn’t want that in their home, right? Use greens to accentuate the textures and colors of rather dull spaces and avoid using plastic ones. The objective of designing your home is to add more life. Fake plants may just exude a feeling of boredom instead.
 8. Geef je muren persoonlijkheid
  If you Google ‘cheap interior design ideas in Manila’, you might come across some online vendors who sell quality wallpaper. Nowadays, there is a gamut of styles and textures you can choose from via the internet without breaking the bank. Giving your rooms an instant burst of color by using wallpapers can also give them their own unique characteristics. You can also apply wallpaper in your bookshelves to give them a contemporary feel or let your TV wall pop out of the living room with a rustic stone-style design. Choose your wallpapers wisely and make sure they are of A-grade quality. Some wallpapers absorb moisture from walls during the rainy season and you wouldn’t want air bubbles creating an eyesore in the living room.
 9. Accentueer met karpetten:
  Area rugs bring out a room’s unique trait with its texture, color, and warmth. These home accents will look good on hardwood floors and are easier to clean than full carpets. Go with a blend of varying patterns that will further emphasize the ambience you’re looking for. Bring out warmer tones for cold seasons and lighter fabrics during the summer. Cotton area rugs are washable and easy to maintain and there are a wide array of patterns you could choose from in the market that will match your rooms perfectly.


Geef uw badkamer kleur en textuur:
Een kleine badkamer heeft zo zijn voordelen. Het is vastgesteld schoon en maken te decoreren. Beperk uw kleine gebied niet met wit en grijs en ontdek meer kleurenpaletten. Gebruik heldere en krachtige tinten en ontwerp uw badkamerwanden met enkele opvallende patronen en geometrische vormen. In de plaats van te overweldigen met een mooie maar ongelijk grote gootsteen zijn kleinere armaturen die de kamer goed zijn aangebracht. Ten slotte zijn versierde kamers met een kleine maar stijlvolle kruk die je onder de gootsteen kunt verbergen, omdat dit ook meer hulp kan bieden wanneer je het nodig hebt.

5 INTERIEURONTWERP-HACKS DIE UW APPARTEMENT ZULLEN TRANSFORMEREN

Wil je wat leven terug blazen in je oude appartement?

We hebben de top 5 trends onderzocht die je leefruimte opfleuren zonder de bank (of je rug!)

Tip # 1: het draait allemaal om de rand

Fringe kan wonderen doen in uw leefruimte, vooral voor moderne en minimalistische stijlen. Perfect voor het verzachten van harde randen en hoeken, franjes voegen textuurkarakter toe aan de kamer en versterken de esthetiek van de ruimte.

Het kiezen van het juiste materiaal is de sleutel. Een ruige pony zoals hier afgebeeld van Front + Main past perfect bij aardetinten en zichtbaar hout. Voor een vleugje weelde is een franjeslamp of kroonluchter een opvallende toevoeging. U kunt ook overwegen om te investeren in een fluwelen bank met franje-accenten om een elegant middelpunt aan de ruimte toe te voegen.

Tip # 2: gooi er een scheutje kleur in

Een levendige deken zal de ruimte opvrolijken en warmte geven aan witte en grijze kleurenschema’s. Kwaliteit staat centraal. Gewaagde kleuren trekken de aandacht, dus het kiezen van een rijke stof zoals kasjmier of zijde geeft je appartement de WOW-factor die je wenst.

Als uw woonruimte voornamelijk neutrale tinten is, overweeg dan een gele, paarse, blauwe of rode accentdeken.

Tip # 3: wees vet

Er gaat niets boven een gedurfde accentmuur om dimensie en ruimte in de kamer te creëren. De hier afgebeelde betonnen accentmuren zijn ingebouwd in verschillende van de 1600 VINE-appartementen om elke kamer diepte en karakter te geven. Als je volledig witte of neutrale muren hebt, overweeg dan om een accentmuur een gedurfde, tegengestelde kleur te schilderen of een behang toe te voegen.

Tip # 4: ga groen

Blaas uw appartement nieuw leven in met groene accenten. De opties zijn eindeloos: geef uw nachtkastje, bureau, tafelbladen en lege hoeken een boost met opvallende stukken zoals vijgenbladeren, Engelse klimop en jadeplanten.

Lijkt je groene duim meer op een bruine duim? Geen zorgen, planten zoals vetplanten en airplants hebben maar één keer per week zon en een scheutje water nodig!

De vaas of pot die u kiest, moet afhangen van de esthetiek van uw leefruimte. De hier afgebeelde mand van geweven stro past goed bij Scandinavische, moderne en bohemien chique stijlen uit het midden van de eeuw. Gunmetal zilveren en koperen vazen en potten zijn perfect voor moderne en industriële ruimtes.

Tip # 5: Rond af

De meeste meubelstukken zijn vierkant en hoekig, wat de kamer een “boxy” uitstraling geeft. Voeg een afgerond of gebogen meubelstuk toe om de ruimte te openen en dimensie te creëren.

Een paar eenvoudige toevoegingen zijn een ronde lamp of hangende kroonluchter of een ronde salontafel.

25 dingen om van af te komen voor een minimalistische levensstijl

Ben je toegewijd om meer te leven met minder? Dan moet je je voorjaarsschoonmaakroutine versterken. Een minimalistische levensstijl leiden gaat immers verder dan het wegdoen van je oude t-shirts!

Als je niet zeker weet hoe je een minimalistische levensstijl moet gaan leiden, begin dan met een grondige ontruiming. Maak een bladwijzer van deze lijst per kamer met 25 dingen om van af te komen, en je komt eraan. 25 dingen om te verwijderen voor een minimalistische levensstijl

De woonkamer

 1. Tijdschriften: Oude en ongelezen tijdschriften staan vaak bovenaan de lijst met te recyclen items!
 2. Tijdschriftenrek: een gerelateerd item zou waarschijnlijk ook moeten gaan: het tijdschriftenrek met die publicaties.
 3. Extra stoelen en banken: alle onderbenutte stoelen of banken moeten weg. Die groene fauteuil die stof verzamelt in de hoek? Het was misschien een attent geschenk van je favoriete tante die ene keer, maar die tijd is verstreken.
 4. Versleten meubels: in het algemeen moeten alle meubels die hun steun of stevigheid hebben verloren, of een dubbele taak hebben gehad als krabpaal voor een kat, verdwijnen. Als u merkt dat het grootste deel van uw woonkamermeubilair in de categorie ‘toss’ valt, kunt u overwegen om meubels voor uw ruimte te huren in plaats van nieuwe te kopen.
 5. Slechte verlichting: kapotte lampen met overmatige slijtage aan hun snoeren verstoppen niet alleen uw ruimte met een slechte esthetiek.

De eetkamer

 1. Ongebruikte eetkamerstoelen: Misschien staan ze niet altijd in de eetkamer, maar zelfs een enkele ongebruikte eetkamerstoel neemt veel ruimte in beslag. Als je niet genoeg entertainment hebt om al je eetkamerstoelen te gebruiken, verwijder ze dan.
 2. Tafelblad: en als uw eettafel een blad heeft (een inzetstuk dat de lengte verlengt) dat u nooit gebruikt, is het tijd om het los te laten.
 3. Oversized Storage Cabinet: Wat betreft de China-kast die geen China bevat, maar die dient als een magneet voor post, niet-gearchiveerd papierwerk en een ongesorteerde verzameling tchotchkes? Er is waarschijnlijk een geïnteresseerde koper op Craigslist of Freecycle die wacht op de kans om het aan hun eetkamer toe te voegen.
 4. Withering Plants: De uitgedroogde plant in de hoek? Verplaats het naar buiten. Als je het idee leuk vindt om daar iets te hebben, koop het dan niet. Huur in plaats daarvan meubels en meubels – inclusief planten. Op die manier heeft u geen ander item meer dat permanent in uw huis gaat wonen!
 5. Versleten tapijten: hetzelfde geldt voor het bevlekte en gerafelde tapijt onder de eetkamerset. Als het te ver is gegaan om in de buurt te blijven, maar u niet zeker weet wat u denkt dat u daar niets zult hebben, gooi het dan weg.

De keuken

 1. Verborgen rommel: er is een voor de hand liggende plaats om te beginnen met ontsleutelen in de keuken: het spul in je rommellade! Rommelladen bieden elk huis een landingsruimte voor grote en kleine items. Kies de dingen die je nodig hebt, leg ze opzij en gooi de rest weg. Gebruik daarna een organizer om de inhoud van die la bijeen te drijven.
 2. Stofverzamelende apparaten: heb je de afgelopen zes maanden een brood of zelfgemaakte pasta gemaakt? Hoe zit het met wafels? Tijd voor die omvangrijke, verwaarloosde apparaten.
 3. Niet-overeenkomende plaatsinstellingen: Zoek terwijl je bezig bent een nieuw huis voor het extra servies, glaswerk en keukengerei dat je hebt, vooral de stukken die niet bij de andere passen.
 4. Verlopen goederen: nog een stiekeme plek waar de rommel zich opstapelt? Je koelkast en kasten. Gooi de verouderde inhoud weg, recycle de blikjes en potten en wees trots op hoeveel ruimte je hebt gecreëerd.
 5. Extra opslagcontainers: het is mogelijk dat u een deel van dat voedsel heeft opgehaald met de bedoeling om voor uzelf lunch te bereiden voor uw werk, maar u kunt zo’n routine nooit helemaal onder de knie krijgen. Als er onderbenutte lunchdozen, opslagcontainers of boodschappentassen in de keuken zijn, stuur ze dan naar een permanente vakantie elders.

De badkamer

 1. Overtollige producten voor persoonlijke verzorging: Bevindt u zich met meerdere containers met verzorgingsproducten? Consolideer in een kernassortiment van producten die u dagelijks gebruikt en verwijder de rest.
 2. Onderbenutte gadgets: overweeg om de verzorgingsapparaten die u niet langer gebruikt ook te verwijderen!
 3. Schoonmaakbenodigdheden: veel mensen hebben schoonmaakproducten die ze keer op keer gebruiken om hun badkamers kiemvrij te houden. Gooi alle andere schoonmaakartikelen weg die je gewoon niet gebruikt.
 4. Vervallen medicijnen: als er oude medicijnen op de loer liggen, is de kans groot dat u deze in uw badkamer zult vinden. Net als bij de ongebruikte reinigingsmiddelen, moet u deze op de juiste manier weggooien.
 5. Gescheurde handdoeken: één item dat u veel gebruikt? Handdoeken. Gebruik te versleten bad- en keukenhanddoeken als vodden om uw auto te wassen of voor ander onderhoudswerk.

De slaapkamer

 1. Oude kleding: Weet je nog toen we je oude t-shirts naar voren brachten? We maakten geen grapje. Tijd om Marie Kondo je kast te geven door alle kleding die je in twee jaar niet hebt gedragen te verwijderen.
 2. Verzamelobjecten: Oude hobby’s vinden vaak slaapkamerhoeken om zich in te verstoppen. Als je passie voor Funko Pops, vintage Pez-dispensers, vinylplaten uit de jaren 70 of een ander verzamelobject zijn gang is gegaan, ren dan die items de stad uit.
 3. Onaangetaste oefenapparatuur: Over passies gesproken die hun gang zijn gegaan: dat hypermoderne oefengadget dat je hebt gekocht van een infomercial op de late avond en met pensioen gaat onder je bed, kan gaan.
 4. Leesmateriaal: Net als bij uw oefeningsschema, heeft u misschien een doel voor uzelf gemaakt om meer boeken te lezen. Maar de stapel van hen die het bord van gisteren ophoudt, doet je niets en is misschien het perfecte ding om te doneren aan een lokale bibliotheek.
 5. Stapels papierwerk: dit is ook een uitstekend moment om al uw persoonlijke, academische of professionele papierwerk op te ruimen. Versnipper de vellen met gevoelige informatie en recycle ze.

HOE IN TE BOREN OM DINGEN OP TE HANGEN

Tegelwanden in badkamers en keukens zijn helemaal klassiek en trendy op dit moment, maar hoe boor je in tegels zonder ze te kraken? Leer hoe u door tegels kunt boren om spiegels, handdoekhaken en meer op te hangen!

Er zijn dingen waarvan ik weet dat ik ze graag in ontwerp gebruik en andere waarvan ik me niet eens realiseer dat ik ze herhaal totdat ik terugkijk op foto’s van ruimtes. Aanrecht tot plafond wandtegel (of van vloer tot plafond, wat dat betreft) is een van die dingen.

Dingen om te overwegen bij het boren door tegels

Over het algemeen zijn de principes van het ophangen van dingen in tegels hetzelfde als voor gipsplaten: u wilt ofwel noppen vinden of muurankers gebruiken om uw schroeven vast te zetten. De meeste handdoekstangen en haken worden geleverd met hangende hardware, die prima werkt met tegels, zolang u de schroeven goed vastzet met ankers.

Het geheim van het boren in tegels zonder het dubbel te kraken:

 1. Gebruik een steenbit voor keramische tegels.
 2. Begin uw boor heel voorzichtig zodat uw boor niet stuitert, springt of dwaalt, wat kan leiden tot een gebarsten tegel. De beste manier om dit te doen, is door de plek voor te bereiden met een klein roterend gereedschap (aangezien het gemakkelijker te bedienen is dan een boormachine), maar een stuk sloophout kan in een mum van tijd werken

Boren in keramische tegels zonder tegels te kraken:

 1. Markeer uw gaten

Bepaal waar u wilt boren (gebruik eventueel de hardware die bij het item is geleverd) en markeer de plek (pen) met een permanente marker.

 • Maal een start door de bovenste laag van de tegel

Om je boor een veilige plek te geven (zodat hij niet afdwaalt), slijp je een klein merkteken in de geglazuurde laag van de tegel met een kegelvormig slijpbit op je Dremel (zie afbeelding hierboven). Als je geen Dremel hebt, lees dan verder voor een alternatieve methode.

 • Boor door de tegel

Voor het boren in tegels is een steenbit nodig. Boor voorzichtig door de tegel met behulp van een metselbit voor uw plastic ankers. Zorg ervoor dat u niet te veel druk uitoefent, zodat u uw tegel niet breekt.

 • Installeer het anker

Klop het plastic anker voorzichtig met een hamer in het gat. Nogmaals, voorzichtig, om de tegel niet te breken.

 • Installeer de schroeven in het plastic anker

Als u de meegeleverde hardware gebruikt, zorg er dan voor dat u deze op een niveau installeert en volledig vastdraait. Als u eenvoudig een schroef installeert (bijvoorbeeld om een spiegel op te hangen), boor dan zover als nodig is, en laat de schroef een beetje naar buiten steken om draad op te hangen of een zaagtand of d-ringhaak te ontvangen.

 • Beveilig het item

Of het nu een spiegel, een toiletrolhouder of een handdoekhaak is, installeer hem voorzichtig over de ankerschroeven en draai de stelschroeven vast om te voltooien.

Een alternatieve manier om in tegels te boren

Heb je geen Dremel? Geen probleem. Het gebruik van een slijpmachine om uw boor te starten, is mijn favoriete manier om ervoor te zorgen dat uw boor niet springt en mogelijk uw tegel barst, maar het maken van een kleine handleiding voor uzelf uit sloophout zal in een mum van tijd werken.