16 2019 INTERIEUR DESIGNER HACKS & KLEINE APPARTEMENT VERFRAAIDE IDEEËN

Wie zou niet willen dat hun huis het gevoel heeft dat het meer ruimte heeft dan het eigenlijk heeft? Omdat we echt allemaal meer ruimte nodig hebben met als doel om in een lichter en luchtiger huis te wonen dat goed georganiseerd en ingericht is. Maar hoe bereik je dat in een klein stadshuis? Met dat gemeenschappelijke raadsel in gedachten, hebben we een aantal slimme hacks voor kleine appartementsontwerpers verzameld om u te helpen het meeste uit elke ruimte te halen.

Als u verhuist naar een dichter bevolkt gebied, bevindt u zich mogelijk in een veel kleiner huis dan u gewend bent en op zoek naar een aantal ruimtebepalende interieurontwerp-hacks. Gelukkig betekent klein appartement- en huisdecor niet dat je stijl opoffert – je kunt nog steeds een verbazingwekkend mooie kleine ruimte hebben, met benijdenswaardige kleine ruimte-interieurkenmerken terwijl je het meeste haalt uit de beperkte ruimte die je hebt. Van ideeën voor het ontwerpen van kleine huisinterieurs tot het bijwerken van een kleine kamer die je moeilijk vond om te versieren – we hebben je gedekt met slimme tips van onze decorateurs.

WEERGEVEN WAT U NODIG HEEFT

HANG GORDIJNEN HOGER

INVESTEREN IN KLEINE MEUBELEN

Ga voor een neutrale muurkleur

GEBRUIK ELK OPPERVLAK

Breng een bankstel

AAN DE MUUR GEMONTEERDE LICHTEN

KOOP EEN OPVOUWBARE MUURTAFEL OF BUREAU

INGEBOUWDE ZITTING MET EXTRA OPSLAG

HOUD HET GEZELLIG

KRIJG TONAAL

BRENG EEN GROTE DEKEN IN

NESTINGSTAFELS

SPEEL MET SCHAAL

HOU MEUBILAIR WEG VAN MUREN

LAAG LIGGENDE ZITTING

GEBRUIK OPSLAG VERSTANDIG

VEELZIJDIG

TRICK HET OOG

SPIEGELS

VERLICHTING

VERTICALE RUIMTE

GEBRUIK VAN KLEUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *