TIPS VOOR INTERIEURONTWERP: 7 BESTE IDEEËN VOOR TOEGANGSWEGEN

Of de ingang nu deel uitmaakt van een groots huis of een klein hoekje bij de deur, het binnenstappen moet een ervaring zijn. Het is het eerste dat mensen zien wanneer ze uw huis binnenkomen en wat u elke dag thuis verwelkomt. Dus, als je niet opgewonden en geïnspireerd bent wanneer je door je deur loopt, dan is het tijd om er een te openen voor een nieuw ingerichte ruimte met onze beste entree-ideeën! ts.

Uniek wanddecor

Je hebt maar een paar seconden om iemands aandacht te trekken en een positieve ervaring te creëren wanneer ze voor het eerst door je deur lopen. Uniek wanddecor dat onmiddellijk interessant en aantrekkelijk is voor het oog, zal uw entree zeker onderscheiden van anderen. Overweeg de eenvoudige installatie van decoratief behang, ideeën voor het schilderen van huizen, zoals leuke patronen, en een doe-het-zelf-muurontwerp dat iedereen aan het praten krijgt! Het beste deel van het decoreren van een hal met een uniek muurdecor is dat het meestal maar één muur of een kleiner gedeelte aan de voorkant van uw huis is, wat u de mogelijkheid geeft om alle regels te overtreden en alles uit de kast te halen. U kunt zo creatief zijn als u wilt, zonder dat u zich ertoe verbindt een hele kamer met vier muren in uw huis zo gedurfd of druk te decoreren als uw interieur.

Gedessineerde vloeren

Uniek wanddecor is niet de enige optie om een ​​decoratief effect te hebben in uw entree-ontwerp. Als uw vloer er een beetje flauw uitziet, ruil dan traditionele hardhouten vloeren of tegels in voor onvoorspelbare vloeren met patronen. Of je nu wilt dat je vloer tegen je eenvoudige muren aan springt of goed samenwerkt met je wanddecor, vloeren met een patroon zorgen voor een leuke ervaring voor iedereen die door de deur loopt terwijl het hen naar je huis leidt. Als u met een beperkt budget werkt en uw oude vloeren wilt bedekken zonder ze te vervangen, zijn er veel zelfklevende vinyltegelstijlen die een meer betaalbare optie bieden voor uw make-over. Dit is een geweldig idee voor een entree voor kleine ruimtes of kleine appartementen, omdat het tijdelijk is en veel ontwerp kan opleveren zonder een heleboel decoratieve stukken binnen te brengen waar je de ruimte niet voor hebt.

Cool verlichtingsarmaturen

Verlichting is alles, vooral als u een langere hal heeft die naar de eerste kamer van uw huis leidt. Koele verlichtingsarmaturen zijn een essentieel interieurdecor omdat ze het eerste zijn dat de voorkant van uw huis verlicht en de sfeer die het oplevert beïnvloeden.

Runner tapijten

Karpetten brengen een ruimte samen, maar zijn het beste voor grotere ruimtes zoals kamers. Niets trekt mensen naar binnen zoals een hardloper dat doet in uw hal. Runner-tapijten zijn lang en smal en worden meestal gebruikt in gangen, trappen en smalle ruimtes in vergelijking met karpetten. Het is het beste idee voor een ingang voor diegenen die gemakkelijk een lange of kleine lege ingang willen vullen en een bonus is dat ze de muren visueel verlengen en uw ingang er groter uit laten zien!

Zitbanken

U kunt niet anders dan u getroost en verwelkomd voelen wanneer er zitplaatsen in een ruimte zijn, vooral wanneer deze wordt gecombineerd met enkele decoratieve kussens en dekens. Entree-ideeën met banken zijn populair omdat ze uitnodigend zijn, maar ze zijn ook functioneel. Het geeft je een plek om je schoenen aan of uit te doen of een korte pauze te nemen terwijl je wacht tot die laatste persoon klaar is met klaarmaken voordat je het huis verlaat. Banken kunnen ook toegang tot de hal bieden via een opbergbank of decoratieve manden eronder.

Opslagontwerp

Een veelvoorkomende factor die u zult vinden in de beste ideeën voor entrees, zijn nuttige meubelstukken en opslag, zoals consoletafels, haken, kasten en ander meubilair met opslag. Het ontwerp van de opbergruimte is de sleutel, omdat u elke dag langs dit gedeelte van uw huis loopt wanneer u in en uit gaat. Dit is de perfecte gelegenheid om een ​​stijlvolle ruimte met opslagruimte te ontwerpen zodat u uw dagelijkse benodigdheden kunt achterlaten, zodat u ‘s ochtends snel kunt pakken en gaan. Bovendien doet een beetje extra opslag in een huis niemand pijn.

Statement spiegels

Zoals eerder vermeld, is dit het gebied van uw huis waar u constant doorheen gaat en het hebben van een statement-spiegel in uw entree-inrichting draagt ​​bij aan die ervaring die u zou moeten voelen als u door uw deur loopt. Het helpt ook om daar een spiegel te hebben voor een laatste outfitcontrole voordat je vertrekt! Spiegels trekken de aandacht en maken smalle ruimtes groter en helderder. Unieke statement spiegelontwerpen zullen uw gasten zeker laten genieten van uw entree en een tweede blik werpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *